Lei en båt i Syden

ByMagnus

Lei en båt i Syden

Skal du på Sydentur, men er lei av strandliv? Hva med å leie en båt i stedet? Da kan du dra på spennende øyhopping, og oppleve steder du ellers ikke ville kommet deg til. På båtferie kan du også finne fredelige steder med færre turister, og oppleve mer av kulturen og dagliglivet i området.

Vær din egen kaptein

Mange steder kan du leie bare båt, altså uten mannskap. Da trenger du selvsagt litt erfaring og kjennskap til båtliv og sjøen, samt at du bør gjøre deg litt kjent med området du skal seile i. Du kan leie båter mange steder, både i Middelhavet og på Kanariøyene, samt mange andre steder i verden. Skal du til Thailand, finnes det også muligheter for båtutleie der, men sjekk gjerne på forhånd og bestill i god tid.

Lei båt med mannskap

Er du mindre sjøvant, eller bare vil slappe av på ferieturen, kan du leie båt med mannskap. Da slipper du å tenke på selve navigeringen og alt det andre som skal gjøres om bord, og kan heller bruke mer tid sammen med familien. Er du ute etter en skikkelig luksusferie, kan du enten bli med på et cruise eller slå deg sammen med noen andre slik at dere kan leie en stor båt med mange fasiliteter ombord.

Noe for alle

Båtferie i Syden passer for alle. Er du ung og frisk, og har erfaring med båter, kan du leie bare båt. Dette passer også fint for par som er på reise og gjerne vil ha litt alenetid. Har du småbarn eller er litt eldre eller skrøpelig til beins, kan det passe bedre å leie båt med mannskap. Opplev Syden fra havet i stedet for fra stranden, og utforsk små og store øyer og havner på din neste ferie til varmere strøk.

About the author

Magnus administrator