Olje og bransjeorganisasjoner

Nov 01

Olje og bransjeorganisasjoner

 

Når du jobber innenfor olje og gass industrien er det viktig å vite at det finnes forskjellige organisasjoner som jobber for at du skal få til det du selv ønsker å gjøre, eller din arbeidsgiver ønsker å gjøre. Arbeidsgiveren vil at du skal jobbe med å finne mer olje eller fokusere på din oljerelaterte jobb. Det er også viktig for din arbeidsgiver at du ikke slutter i jobben. Slutter for mange er det ingen igjen til å jobbe med det som er viktig i industrien, og det er at vi fortsetter å utvinne olje. Når det blir mindre olje i markedet blir det også en høyere pris. Med en for lav pris blir det lite for industrien å tjene og er prisen for høy blir det dyrt for kundene å bruke oljen.

Det er viktig å huske på at hver industri har forskjellige organisasjoner som kommer inn og snakker om miljøarbeidet. I Norge er Norsk olje og gass en organisasjon som jobber for at vi skal få lavere miljøutslipp og at vi skal sette pris på industrien. Det er viktig for industrien at den ikke blir glemt. Norge er såpass flinke at de ikke slipper ut mye

CO2 fordi vi har en industri i verdensklassen. Man er flinke i industrien til å fremheve at selve industrien gjør mye klimaarbeid ved at den bruker nyere teknologi, lagrer slik den blir bedt om å jobber hardt for at alle som jobber skal ha et godt miljø å jobbe i. Bransjeorganisasjonene jobber døgnet rundt for at selskapene skal klare dette. Derfor løper ansatte i disse organisasjonene rundt til de som trenger litt ekstra oppmuntring i politikken og andre steder.

PersonalPress