5 apper til båtlivet

ByMagnus

5 apper til båtlivet

Liker du å ferdes på sjøen, er du blant flere som helt sikkert har båt. Du er godt kjent med båtlivets mange fasetter, men kanskje ikke like mye kontroll på apper og ny teknologi. Men det gjør ingenting, da vi har sett på hvilke apper du kan få bruk for om du elsker båtlivet.

Apper av alle slag kan faktisk redde liv. Derfor er det viktig å ta vare på mobilen sin. Skaff deg et mobildeksel fra Nudient, slik at havseilasene dine blir best mulig. Et mobildeksel fra Nudient er svært stilrent og nesten ikke merkbart. Med lav vekt og flott design vil man alltid beskytte mobilen sin best mulig.

1.Hjelp 113

Nødappen Hjelp 113 er en app som redder liv. Det er fordi den er direkte tilknyttet helsetjenesten akuttmottak og sporet slik at mannskapet kan finne deg. Dette gjør at selv om du ikke vet nøyaktig hvor du er, så vil personellet som skal redde deg plottet signalet på kartet.

2.MarineTraffic

Denne gratis nedlastbare appen gir deg oversikt over alle skipene i skipsleden. Det kan være ganske fornøyelig å sjekke kartet også fordi man får navn og størrelse på skip og til og med små fritidsbåter. Den betalte appen Ship Finder er et godt alternativ.

3.Båtfart

Skal du ferdes innaskjærs så må du kjenne til fartsgrensen. Som regel er denne 5 knop, men er du i nytt farvann, så kan du bruke appen Båtfart. Her finner du alle de fartsgrensene du trenger uansett hvor på kysten du er.

4.Virtual Regatta

Sitter du på dekk og egentlig vil seile på de store hav, så kan du spille simulator mens de voksne holder roret. Virtual Regatta simulerer ekte seiling, slik at du kan lære deg mer om hvordan man bakker, halser eller kullseiler.

5.Fiske Deluxe

Fisking er selve bonusen for hele båtopplevelsen. Med en fiske app som denne får du alltid de beste fisketidene og hvor de beste fiskeforholdene er. Er du ute etter å få napp på torsk, sei og hyse, så trenger du denne appen for å teste fiskelykken.

Oppsummering

Det er lurt å beskytte mobilen sin, og søker du organiske mobildeksel til din, velg Nudient. Her finner du beskyttelse og mye mer, slik at du kan bruke mobilen slik du vil selv når du er på sjøen. Og last ned de appene da vel, da blir opplevelsen enda bedre!

About the author

Magnus administrator