Båtlivet kan inspirere til innredning

ByMagnus

Båtlivet kan inspirere til innredning

Elsker du båtlivet mer enn noe annet, så kommer du ikke bort fra å tilbringe noen dager i huset ditt også. Kanskje du til og med må renovere kjøkkenet en gang i blant også. Hvordan kan du finne inspirasjon fra båtlivet til kjøkkenet?

Vi har sett på en rekke tapet kjøkken tapet for å gjøre stemningen akkurat slik du kjenner den på havet. Slik at du nesten kjenner sjøsprøyten og hør måkeskriket når du vasker koppene. Lengselen er stor, men med båtlivs-inspirerte tapet på kjøkkenet, så er du aldri langt fra sjøen.

Nostalgi og romantikk

Det er ikke så vanlig å bruke tapet på kjøkkenet, men nå har tidene endret seg og alt er mye mer moderne. Selv stilrene tapet på kjøkkenet gir en helt spesiell atmosfære. Det er nesten bare å lukke øynene og se for seg en havseiler som går inn i solnedgangen.

Dekk en vegg med tapet for kjøkkenet, slik at du gir kontrast til uttrykket, og skap en egen verden som består av havblå nyanser og kongeblå mønster.

Detaljer som forteller om båtlivet

Disse tapetene kan du smykke med kule detaljer. For eksempel anker, sjøhester og skjell. Hva mer forteller deg at kjøkkenet ditt er inspirert av sjølivet? Jo kanskje mønster med fisker og seilskuter? Eller sjøstjerner og bølger.

Det skal ikke så mye til før du er klar for å rive gamle vegger og spikre opp noen plater for å legge tapet på. Husk at knuter av tau er vanlige mønster på tapet, selve borden på et tapet. Vel, du tar bare den inspirasjonen du selv vil, men vi tror du kommer til å like den.

Finn alt du trenger på ett og samme sted

Hvorfor ikke gi Familietapet en sjanse. Stort utvalg, spennende design, utrolige priser og gode kundefordeler. Her er det mye å spare, for moderne tapet til hus og hjem – Også kjøkkentapet har vist seg å være mer og mer populært.

Du sparer ikke bare penger, tiden du ellers bruker på å lete, innhente tilbud og ikke minst stå i kø, kan du nå heller bruke på kjøkkenet eller i båten du elsker over alt på jord (eller sjø)!

About the author

Magnus administrator