Greit med ekstra arbeidslys på bilen

ByMagnus

Greit med ekstra arbeidslys på bilen

Du har kanskje tenkt på hvorfor det er så begrenset med belysning på biler, spesielt med tanke på hvor mye man går glipp av uten lys. Og det er ikke bare for sikkerheten på vei, men også andre grunner til at man bør velge ekstra belysning. Men hvordan kan du dra nytte av dette når du skal frakte båten til havna?

Mange velger likevel arbeidslys som er enkelt å montere som ekstrautstyr. Det er kanskje ikke vanlig å bruke arbeidslys på en privatbil tenker du, men hvorfor ikke? Arbeidslys er vanligvis spotter med Lumen Flood og ekstra ryggelys for å se bedre. Det er ikke bare vinterstid det er vanskelig med sikten, også på sommeren er det mørkt.

Med arbeidslys for du koblet hengeren

Båten din må kanskje fraktes på en henger. Selv på sommeren er de små morgentimer alltid litt dunkle. Dessuten kan man bli forstyrret av en lav sol som skygger for hele sikten. Velg heller sterke arbeidslys som du kan plassere på taket og hekken.

Slik at du ikke havner i vannet

Skal du låre båten ned ved brygga, er det kjekt å ikke rygge i vannet selv. Med arbeidslys vet du alltid hvor du har omgivelsene dine. Du kan også velge ryggelys hos Nordeye, spesialisten på alt innen bil-belysning.

Kan brukes på båten også

Flotte arbeidslys har du også bruk for på båten. De trenger bare et anlegg som tåler 22W! Fest kabelen og du har skikkelig arbeidslys om du liker nattfiske eller trenger ekstra lys når du går til havn. Arbeidslys har man mer bruk for enn det man tror på forhånd.

Sjekk derfor tilbudene hos Nordeye dersom du enten er båteier eller bileier. De har det du trenger for å komme i gang. Sommeren er her, velg Nordeye. Like greit å fikse det nå. Til høsten er dagene kortere og sikten dårlig når du skal ha opp båten igjen.

About the author

Magnus administrator