Slik lever du båtlivet med nye implantater

ByMagnus

Slik lever du båtlivet med nye implantater

Det er mange grunner til å tenke over båtens navn. Skal du velge et navn som sier noe om hvem du er, eller skal det være et navn som viser til en kjent røverhistorie? Uansett hva du velger, så mener vi Motiva er et godt valg.

For mange skjenker båten sin navn til en gammel flamme, ektefelle eller elskerinne. Ei dame som man drømmer om eller som rett og slett er ens sjelevenn. Men har du tenkt på å døpe båten din Motiva? Vel det har vi.

Dine beste venner

Det er tydelig at folk har mening om båtnavn. Nordmenn elsker å gi dem morsomme navn også. Motiva er ikke spesielt ironisk, men heller et flott navn som har en dypere mening. Kanskje et symbol på et livsbejaende øyeblikk, noe som betydde mer for deg eller henne du bryr deg om. Motiva er nemlig selskapet som sørger for generasjons-implantater til kvinner i alle aldre.

De går under navnet motiva Norge bestående av et dedikert team med profesjonelle som bryr seg om din helse. For bryst er ikke bare bryst. De gir deg selvtillit og glede når de er som de skal, men heller dårlig selvbilde og tristesse når de ikke fyller sine bredder. Motiva Norge er dine beste venner som hjelper deg med implantatene som gir deg balansert mykhet og utmerket fasthet.

Med bedre humør er du klar for sommeren

Sommeren står over oss og kanskje du ikke har tro på at den kan bli din. Men med Motiva Norge sin adresse er det ikke like umulig å gå til den første konsultasjonen. Det er dette møtet du er usikker på, men som du vet kan gi deg en ny vår. Også neste sommer er tiden inne for å bade i sol og sommer, gjør det i en bikini du aldri trodde du ville se ut som en gudinne i.

Men det er du ikke alene om. Det er nok mange som ikke tør gå til dette skrittet, selv om de vet at det skal så lite til for å få et mye bedre liv. Motiva Norge sørger for naturlige bevegelser, ektefølt fasthet og fokus på estetikk. Er du lenger i tvil? Båten din bør døpes Motiva.

Varianter av båtnavn

Et båtnavn bør ha en skjult betydning, og det er nok ingen som vil tro at dette har et ironisk bakteppe. Men det fins mange andre navn som tyder på at du har funnet lykken.

Hva med Askeladden eller Aleksandra? Det kan være en flørt du har gående eller en eks du en gang elsket. Eller kanskje en dronnings navn? Eller er det en heltinne du har følelser for? Hva med Batgirl eller Black Mamba?

Uansett båt, gi den et navn du fortjener!

About the author

Magnus administrator