Skjørt for båter og deg – slik går du fram

ByMagnus

Skjørt for båter og deg – slik går du fram

Båter trenger skjørt, men det gjør også du. Tiden er inne for å kle seg litt luftigere og nyte varmen, både på land og til sjøs.

Det som er bra, er at alt kan ordne seg, slik at du finner skjørt og tilbehør som passer for deg. Men hvordan gjør du det, og samtidig, hvordan skaffe skjørt til båten? Først og fremst, hva er båtskjørt?

Skjørt til båt

Det er mange definisjoner på skjørt til båt. Men en av de mest vanlige er duken man står på for å pusse båten på våren. De er klare for bakst, og kan brukes om og om igjen når du skal gjøre båten sommerklar. Andre mener en kalesje er båtens kledelige plagg, fordi den pynter båten så fint. Og hvem vil vel ikke ha en vakker båt som til og med har sine egne klær.

Sommer-skjørt til båtlivet

Når du synes varmen blir utholdelig, er skjørt helt perfekt for båtlivet. Du får luft under vingene og føler at du kan fly av gårde enten det er over riksgrensa eller over fjorden. NAKD har korte skjørt, lange skjørt og til og med frysjeskjørt som er utformet til en havfrue. Det er dumt å glemme bunnproppen som folk sier.

Er det likevel “kællen” som styrer spakene, så kan du bare sette deg tilbake og nyte sommeren og sola. De er praktiske og sydd med tanke på gjenbruk og bærekraft. Slik at selv folk som deg skal kunne nyte de samme deilige sommerdagene som du alltid har.

Nyt båtlivet og tenk på sommeren

Båten er pusset og motoren overhalt, det står bare om tid før båten kan sjøsettes. Det er viktig å kose seg skikkelig nå som sola steker og sommeren venter. Ikke noe bedre enn å tøffe rundt i skjærgården og hilse på møtende båter. Kose seg med god mat og drikke som gjør livet til en lek.

Finn skjørt som er anvendelige på båten, og som du ikke snubler i når sjøen går høy. Da skal du tre på den en bukse som dekker over skjørtet i stedet. Men først og fremst; båtlivet byr på bedagelige stunder med familie og venner. Gjør det med et skjørt fra NAKD.

About the author

Magnus administrator